Friday, June 24, 2011

Felkészülés 1. hét 2. nap

A felkészülésben próbálom követni a már sokak által kipróbált Brett Jones Workout-ot. Próbálom a minőséget előtérbe helyezni, és pontosan az edzésterv szerint haladni. Emellett minden nap szerepet fog kapni a Farmer Walk (FW), mivel azt hallottam, hogy meglepő tud lenni, ha sokat csinálja az ember, és hogy az instruktorin messze van az edzéshely a tornateremtől, ahol a bellek tárolva lesznek.

A FW-t fokozatosan építem fel, mindig azokat a súlyokat használom, amelyekkel a BJW.t is. A házumk körül kineveztem egy kb. 25 méteres szakaszt, ahol folyamatosan megyek ide-oda, váltogatva a bell pozícióját. Overhead, rack és normál fogást váltogatom 1 körön belül (1 kör 3x25 m).
Today's workout

Ismét elíndítottam a felkészülés keretén belül a GTG húzódzkodást. Minden alkalomma, amikor felállok az irodában, akkor leülés előtt, húzódzkodom 1-2 ismétlést.

Még egy mumus van, amit be kellene tennem az edzésbe, az pedig a burpee. Ezzen még gondolkodom :o) ...

Keep training smart

5 comments:

Juci SFG said...

Sőt, ami a Farmer's walkot illeti, nemcsak a terem és a training field között kell hurcibálni a belleket, hanem azon felül is megesik - legalábbis tavaly az első nap burpee helyett FW volt a bünti, úgyhogy aznap egy jópár focipályányi távot nyargalásztak az elvtársak a snatch-test-size-bellnél egyel nagyobbal :)
Olyannyira, hogy még vécére, ebédelni, szünetben bárhová is azzal kellett menniük.

Második napra Pavel megkegyelmezett nekik :)

sztheomo said...

Szia Juci RKC!

Nem hangzik kecsegtetőnek. Úgyhogy gyúrom a FW-t.

Üdv
Tamás

Juci SFG said...

Az azért hozzá tartozik, hogy a tavalyiból még nem következik az idei; bár azt tudjuk, hogy Mark Rif lesz a főnök az idén, és neki igencsak teccett ez a FW-huncutság.
Tehát baj nem lehet belőle, ha gyúrsz rá :)

sztheomo said...

Szia Juci RKC!

Mark mester minden instrukcióját követni fogom, mégha azt mondja, hogy kézenállásban is végignyargalom a focipályát. Te is fogsz segítkezni, vagy a következő héten RKC II-n csiszolod tudásod?

Üdv
Tamás

Juci SFG said...

Tevem az, hogy mindkettő :)
Majd meglátjuk, mi lesz belőle.