Friday, December 10, 2010

Egy új történet kezdődött

Az elmúlt két évben kb. 7-8 különböző edzésprogramon mentem végig, illetve próbáltam ki. Úgy gondolom, hogy segíthetek az érdeklődőknek azzal, hogy megosztom tapasztalataimat az egyes edzésprogramokkal kapcsolatban.

Amikor úgy döntöttem, hogy változtatok blogírási szokásaimon, akkor elsőként Mark Reifkind Master RKC jutott eszembe, akinek így távolról is nagy tisztelője vagyok (jövő augusztusban pedig találkozni is fogok vele). Rám legnagyobb hatással a kettlebellhez kapcsolódóan Ő, illetve felesége Tracy voltak. Úgy is lehet mondani, hogy kettejük blogján "nőttem fel".

A héten kezdtem el Mark Reifkind, Kettlebell Muscle edzésprogramra való felkészítő programját. A Kettlebell Muscle program Geoff Neupert Master RKC nevéhez fűződik, és elég nehéz, ha még felkészítő program is kell hozzá.

Megkerestem Mark-ot és engedélyt kértem a Dragon Door-on, illetve saját blogján is megjelenő cikk lefordítására. Elkezdtem fordítani a cikket, és a napokban közzéteszem. Utána a program végéig rendszeresen leírom az elért eredményeket, az edzéseket pedig az edzésnaplómon rögzítem.

Kérek minden olyan olvasót, aki nem sajátította el készségszinten a Kettlebell alapgyakorlatait, az keressen fel egy Kettlebell instruktort (2011. szeptemberétől akár engem is :o) )

Addig is

Keep building muscles Comrades

Wednesday, December 8, 2010

Új blog koncepció

Elindult bennem egy gondolat a blogírással kapcsolatban. Felmerült, hogy van - e értelme az egésznek. Beleolvasva saját blogomba és összehasonlítva a pályatársak írásaival, azt kell leszögeznem, hogy a jelenlegi tartalom és formátum rendkívül unalmas, élvezhetetlen.

Ha beleolvastok az alábbi blogokba (a teljesség igénye nélkül), akkor Ti is fogjátok látni, hogy mire is gondoltam.