Wednesday, December 8, 2010

Új blog koncepció

Elindult bennem egy gondolat a blogírással kapcsolatban. Felmerült, hogy van - e értelme az egésznek. Beleolvasva saját blogomba és összehasonlítva a pályatársak írásaival, azt kell leszögeznem, hogy a jelenlegi tartalom és formátum rendkívül unalmas, élvezhetetlen.

Ha beleolvastok az alábbi blogokba (a teljesség igénye nélkül), akkor Ti is fogjátok látni, hogy mire is gondoltam.

8 comments:

efg said...

Eszedbe ne jusson, hejj!
Semmi gond nincs ezzel a formátummal, és hidd el, ha meglesz a három betű, örülsz majd, hogy van blog.
Szóval keep on bloging!
Na

sztheomo said...

Köszi!

Még a végleges szöveg befejezése előtt küldtem el. Bocsi. Most olvasd el. :o)

Üdv
Tamás

efg said...

Megnyugodtam. :)

Ricsi said...

Tök jó lett az új forma, de a tartalommal eddig sem volt probléma, max. az írás sűrűségével. :)
Az pedig szuper, ha írsz a kung fu-ról!

sztheomo said...

Kedves Ricsi RKC!
Köszönöm a biztatást.

Juci SFG said...

Az a nagy baj, hogy az Imikét kihagytad a felsorolásból, pedig az övé a legjobb blog, persze ha csak a Föld nevű bolygót vesszük alapul :)

Különben én azt hittem régebben, hogy így kell blogolni, ahogy te is csináltad mostanáig, meg pláne ahogy majd RKC korodban fogod csinálni. Semmi mellébeszélés, idétlenkedés, csak cool&professional.
(Az a baj, hogy nekem ez nem megy) :)

Akármilyen is lesz az új tartalom, mindenképpen hajrá :)
A forma már most rendkívül tetszetős.

Ha a kung-fu-ról írsz, akkor, ha lehetőség meg idő is van rá, majd egy kicsit magyarázd már el léci a tudatlanoknak, hogy éppen miről írsz. Engem tökre érdekelne, de a japán kódokat nem értem (a kínait se)

sztheomo said...

Szia Juci RKC!

Úgy látom, hogy a kűlcsínyt át kell gondolnom. Lehet, hogy mégis maradhat.
Tartalmilag, viszont nem értek veled egyet. A cool&professional old style leírom, hogy mit csináltam aznap nagyon jó lehet arra, hogy a Kettlebell-hez értők részére mutassam az edzéseimet. Ezzel a tartalommal viszont nem lehet laikusokat arra késztetni, hogy felemeljék punnyadt testüket a kanapéról és elkezdjenek mozogni.

A cool&professional keretében fogom a training log-ot vezetni, de szeretném elérni, hogy pár embert rá tudjak venni, hogy tegyenek valamit az egészségükért.

Mert, ha tényleg sikerül megszereznem azt a bizonyos 3 betűt a nevem mellé, akkor azon túl, hogy saját életemet jobbá teszem, szeretnék másnak is hasonló jókat okozni.

A Kung Fu egyébként kínai eredetű. Jómagam max csak számolni tudok kínaiul, de természetesen próbálok részletesebben írni a háttérről.

Köszönöm

Tibi said...

Kíváncsian várom a fejleményeket. A kung-fus dolgok is érdekelnek majd.

Én pl miattad is kezdtem el blogot írni. Ellátogatok ide párszor - most novemberben és decemberben kevesebbet. Szóval tök jó ötletnek tűnt, jobbnak mint az xls. file írása mindig elmentése stb.
Ha van valami érdekes dolog, kérdés mások tudnak rá reagálni.

Amúgy értem mire gondolsz. Én is szívesen olvasok szakmai cikkeket, de egyenlőre én nem tudok ilyet hozzátenni. Nekem nincs tudásom és tapasztalatom hozzá.

De a commentekből lehet jó dolgokat leszűrni.

Talán képeket meg videókat tennék bele, hogy színesebb legyen a dolog, meg egy-két megvitatandó dolgot.

Szerintem sokan olvasnák szívesen a felékészülési fázis lépéseit az RKC-ra és természetesen a majdani RKC tapasztalataidra kíváncsiak lennénk.

Hajrá!

Üdv,
t